Unduruquea lodge in Namibië

Onduruquea Lodge:

 

Overmorgen vlieg ik naar Namibië voor het fotograferen van een Lodge. De eigenaren hebben deze lodge verbouwd en de presentatie moet opgefrist worden. Voor de promotie bij reisburo, website's e.d. willen ze graag nieuwe foto's en daarvoor hebben ze mij gevraagd. Ik heb er heel veel zin in en ben heel erg benieuwd naar het land en de locatie. Natuurlijk plaats ik het eindresultaat op mijn website.

 

De Lodge “Onduruquea Lodge Omaruru” ligt ongeveer 20 km ten zuiden van de plaats Omaruru en beslaat ongeveer 16.000 hectare grondgebied. Voorheen stond de Lodge bekend als de “Namib Guestfarm Onduruquea” en werd tot 10 december 2017 geleid door de familie Sibolds die een uitstekende naam hebben opgebouwd. Wij, als de familie Harmsen, zullen proberen dit zo voort te zetten en zullen hier en daar onze eigen touch eraan geven.

 

contactgegevens:

 

èvisto fotografie

+31 6 46 10 5004

info@evistofotografie.com

 


KVK ARNHEM 70333629  |  BTW nr. NL1635.24.609.B02